PUUR! duikt de koffer in 

Theaterzanggroep Puur!

08 februari 2025

Concert? Nee. Toneelvoorstelling? Zeker niet! Cabaret? Misschien… De voorstellingen van Theaterzanggroep Puur! uit Zeewolde zijn uniek en zeker niet onder één noemer te vangen.

 

Elke voorstelling start met een thema en ontstaat en ontwikkelt zich in de loop van de tijd. De uiteindelijke voorstelling verrast soms zélfs de speelsters.

 

Theaterzangroep Puur! bestaat dit jaar 13 jaar en brengt alweer haar 11de voorstelling ten tonele. Dit keer duiken de vrouwen van Puur! de koffer in. Ze halen herinneringen op en kijken vooruit. Wat is de vrouwen bijgebleven van de afgelopen jaren? En wat staat hen in dit leven nog te wachten? Puur! zingt en speelt over vele facetten van het leven dat soms meezit, maar soms ook tegen. Gelukkig hebben de vrouwen altijd elkaar nog.

 

Hilarisch, over de top, maar ook ingetogen, vertederend en ontroerend. Met spel en zang, uni solo, meerstemmig, a capella of begeleid door een geluidsband, zorgt Puur! weer voor een avondvullende voorstelling met een lach en een traan.

 

Spelers: Anneke, Els, Ine, Gea, Geke, Irma, Jacqueline, Jeannette, Laura, Marianne, Muriel, Sandra en Yvonne ofwel… Theaterzanggroep Puur!

Artistieke leiding & Regie: Mariëtte Kroese

 

Tickets is incl. pauzedrankje.

08
feb

Informatie

Theater

20:00 – 22:00 uur

Theaterzaal

Alle leeftijden

Vanaf € 17,50
Koop tickets

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77