Koffieconcert

Muziek

20 april 2024

In de foyer van het Huis van Ermelo worden regelmatig gratis koffieconcerten gegeven. Iedere keer neemt een ander muziekgezelschap je mee op een muzikale reis. Laat je verrassen, inspireren en ga op ontdekking.

 

Het Huis van Ermelo is een plek waar mensen samenkomen en waar onverwachte ontmoetingen en gesprekken ontstaan.

 

Het bijwonen van het concert is gratis. We hebben een koffieconcert arrangement samengesteld, bestaande uit koffie/thee en huisgemaakte taart van ‘Proeverij de Ontmoeting’ voor €6.

 

Common Ladies

Opgericht in 2015 zijn we nog een jong en fris koor. Qua zangervaring hebben we samen vele tientallen jaren ervaring in huis. Ieder koorlid heeft ruime zangervaring bijvoorbeeld als solist, lead zanger in een band, koorlid van een gemengd koor of een vocaal ensemble. Door deze uitgebreide ervaring kunnen we een breed repertoire aan muziek aan.

Wat we samen delen is ons enthousiasme voor koorzang en het samen genieten van zingen. We gaan graag op zoek naar nieuwe harmonieën.

Onze koorleden hebben geen vaste plek in het koor. We zingen drie-, vier- en enkele vijf-stemmige liederen. Afhankelijk van de meerstemmigheid en de sfeer van het uit te voeren stuk wordt bepaald welke koorleden alt, mezzo-sopraan of sopraan zingen.

20
apr

Informatie

Muziek

10:30 – 12:00 uur

Foyer

Volwassenen

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77