Koffieconcert

Popkoor Stick Together

23 november 2024

In de foyer van het Huis van Ermelo worden regelmatig gratis koffieconcerten gegeven. Iedere keer neemt een ander muziekgezelschap je mee op een muzikale reis. Laat je verrassen, inspireren en ga op ontdekking.

Het Huis van Ermelo is een plek waar mensen samenkomen en waar onverwachte ontmoetingen en gesprekken ontstaan.

 

Het bijwonen van het concert is gratis. We hebben een koffieconcert arrangement samengesteld, bestaande uit koffie/thee en huisgemaakte taart van ‘Proeverij de Ontmoeting’ voor €6.

 

Popkoor Stick Together is een vrouwenkoor uit Putten en omstreken. De leden variëren in leeftijd tussen de 29 en 70 jaar en samen doen we wat we het allerliefste doen: zingen en daaraan plezier beleven. Het enthousiasme spat er dan ook vanaf!

 

Wij zingen voornamelijk popsongs van na 2000 en songs met soms een verrassend uitstapje.

We zingen twee-, drie- of vierstemmig op het, voor ons, hoogst mogelijke niveau en streven naar perfectie in geluid en choreografie/presentatie. Uiteraard staat het plezier in het samen zingen hoog in het vaandel en dat dragen we uit tijdens onze optredens.

Dit alles vindt plaats onder de inspirerende leiding van onze professionele dirigente Miriam Drost en op keyboard Jurjen van Noord die ons samen met veel enthousiasme hebben gebracht tot waar wij nu al staan.

 

Wij nemen u graag mee op onze muzikale reis!

23
nov

Informatie

Muziek

10:30 – 12:00 uur

Foyer

Volwassenen

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77