Koffieconcert

Muziek

25 mei 2024

In de foyer van het Huis van Ermelo worden regelmatig gratis koffieconcerten gegeven. Iedere keer neemt een ander muziekgezelschap je mee op een muzikale reis. Laat je verrassen, inspireren en ga op ontdekking.

 

Het Huis van Ermelo is een plek waar mensen samenkomen en waar onverwachte ontmoetingen en gesprekken ontstaan.

 

Het bijwonen van het concert is gratis. We hebben een koffieconcert arrangement samengesteld, bestaande uit koffie/thee en huisgemaakte taart van ‘Proeverij de Ontmoeting’ voor €6.

 

Desima

Désirée Schuttel-Roosjen (verteller), Simone de Koning-Blotenburg (sopraan) en Martine Bunschoten-Lage (pianist) zijn drie vriendinnen die samen het trio Desima vormen. Simone en Martine zijn beiden afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Beiden hebben brede ervaring als musicus. Désirée is het poëtisch geweten van de drie.

 

Desima brengt verrassende recitals ten gehore waarin klassieke muziek, poëzie en proza hand in hand gaan, afgestemd op bijvoorbeeld één van de seizoenen of een ander thema. Dit alles vindt plaats in een bijpassende en sfeervolle setting.

 

Desima is een trio met een duidelijk doel: het verbinden van muziek met poëzie, en de liefde voor beiden te delen met u.

.

25
mei

Informatie

Muziek

10:30 – 12:00 uur

Foyer

Volwassenen

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77