Koffieconcert

Muziek

15 juni 2024

In de foyer van het Huis van Ermelo worden regelmatig gratis koffieconcerten gegeven. Iedere keer neemt een ander muziekgezelschap je mee op een muzikale reis. Laat je verrassen, inspireren en ga op ontdekking.

 

Het Huis van Ermelo is een plek waar mensen samenkomen en waar onverwachte ontmoetingen en gesprekken ontstaan.

 

Het bijwonen van het concert is gratis. We hebben een koffieconcert arrangement samengesteld, bestaande uit koffie/thee en huisgemaakte taart van ‘Proeverij de Ontmoeting’ voor €6.

 

Arda’s Nonnenkoor

Arda’s Nonnenkoor bestaat uit een groepje van zes dames die zangles krijgen van Arda.

Anderhalf jaar geleden is het koortje op een spontane manier ontstaan en sindsdien treden we regelmatig op in verpleeghuizen, tijdens huiskamerconcerten, bij Fete de la Musique en onlangs tijdens het Dwaallichtfestival in Ermelo.

 

Het repertoire bestaat uit herkenbare oudhollandse liedjes zoals Het Dorp, Roosje m’n Roosje, De glimlach van een kind, Laat me en Het kleine café aan de haven. Maar ook nummers van Abba, The Beatles, Simon & Garfunkel worden gezongen. Uiteraard mag de uitsmijter ‘I will follow him’ als leuke nonnen-act niet ontbreken op het programma.

 

Voor de komende maanden staan er weer optredens op de planning bij verpleeghuizen in Ermelo en Harderwijk en tijdens een inloop/koffieconcert in de Catharinakapel in Harderwijk.

 

Kijk hier voor meer informatie over het koor op.

15
jun

Informatie

Muziek

10:30 – 12:00 uur

Foyer

Volwassenen

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77