Boekjes en Babbels – Media Ukkie Dagen

10 april 2024

Van ‘s ochtends vroeg, tot ‘s avonds laat worden we omringd door apparaten die onze aandacht vragen. Al die media hebben effect op je ukkie. Tijdens Boekjes en Babbels laten we educatieve opties zien die bijdragen aan een gezonde mediaopvoeding voor de allerkleinste. Kom jij ook naar Boekjes en Babbels?

 

Media Ukkie Dagen
Media kunnen prikkelen, in beweging brengen, je aan het denken zetten of juist zorgen voor ontspanning. Maar ook een bron van onrust vormen, overprikkelen of té uitdagend zijn. Om kinderen en opvoeders hierbij te helpen, gaan de Media Ukkie Dagen van in april 2024 over de invloed van media op ontspanning.

 

Boekjes en Babbels
Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. De Bibliotheek is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen.

 

We hebben elke maand een thema dat we bespreken, maar ook andere dingen komen aan bod. Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen enkele enthousiaste ouders elke maand een gezellige inloopochtend in Bibliotheek Elspeet, Nunspeet en Ermelo waarin we fijn voorlezen van 9.45 tot 10.45 uur. De toegang is gratis en je hoeft geen plekje te reserveren.

10
apr

Informatie

Voorlezen

09:45 – 10:45 uur

Bibliotheek Ermelo

Kinderen

Meer informatie

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77