KinderTheaterWeek 18 t/m 25 oktober

Het Nationale Theaterweekend is inmiddels een bekend fenomeen, maar dit najaar komt daar nog een bijzonder evenement bij: de Nationale KinderTheaterWeek.

 

De eerste editie van de Nationale KinderTheaterWeek vindt plaats in de herfstvakantie, van 18 tot en met 25 oktober 2023. In deze week openen de Nederlandse theaters hun deuren, speciaal voor de jongste bezoekers. Er zijn extra veel familie- en kindervoorstellingen en er zijn tal van activiteiten en verrassingen voor kinderen tot en met 12 jaar.

 

We hebben die week twee kindervoorstellingen gepland staan: 

 

Woensdag 18 oktober: Anansi de Spin – Sterker dan Olifant (4+)

Een wonderlijke, muzikale voorstelling, waar de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de Spin centraal staat. Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant.

Bestel je tickets

 

 

Zaterdag 21 oktober 2023: Post (4+)

‘Post’ is een unieke, mobiele kindervoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Een voorstelling die letterlijk bezorgd wordt.

In hun speelse, humoristische en ontroerende kindervoorstelling, nemen Jasmijn van Arkel en Anne Thijs Stegeman de kinderen mee in het leven van een ‘Postreiziger’. Een jong meisje dat besloten heeft een wereldreis te maken via de post.
Als pakketje verzendt ze zichzelf naar alle plekken waar ze altijd al naartoe heeft willen gaan.

Bestel je tickets