De verbouwing van De Dialoog

Theater dat klaar is voor de toekomst

 

De gemeente Ermelo heeft in 2020 besloten om De Dialoog te verbouwen. Dit als onderdeel van de complete verbouwing van het gemeentehuis. 2021 is gestart met de sloop van de Dialoog, met uitzondering van de theaterzaal, die is gerenoveerd.

 

 

Toegankelijk en duurzaam

OLCO (adviesbureau gespecialiseerd in het maatschappelijk vastgoed) begeleidt de verbouwing. Met als kernmerken dat het gebouw open, flexibel, toegankelijk & duurzaam is. Zodat iedereen zich welkom voelt. Met een gebouw dat dit alles uitstraalt krijgt cultuur in Ermelo weer de positie die het verdient.

 

 

Een compleet aanbod door samen te werken

Vanaf juni 2021 hebben wij frequent overleg met alle huurders en gebruikers van de theater- en vergaderzalen. Om zo een helder beeld te krijgen van de verwachtingen. Tevens worden wij betrokken bij de inrichting en praktische vraagstukken in het gebouw. Zoals de keuken, inrichting van de zalen maar ook de signing en ticketing.

 

Wij kijken uit om samen te gaan “wonen” met onder andere Stichting Welzijn, De Bibliotheek Ermelo (Noord-West Veluwe) en de gemeente. Wij trachten met zijn allen van De Dialoog het culture centrum van Ermelo te maken. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wat zouden wij zijn zonder onze huurders, zoals o.a. Cultuurkust, het Filmhuis, Stichting Culturele Dialoog, Groei en Bloei, Ballamus Simus en Vluchtelingenwerk.