Hoe zit dat Cultuur, Interactie en het Huis van Ermelo

Cultuur & Sport gaan hand in hand

 

In 2021 heeft de gemeente Ermelo, Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. de opdracht gegund voor het beheer en exploitatie van de theaterzaal, foyer en diverse vergaderruimtes van het Huis van Ermelo.

Cultuur is er voor iedereen
Naast beheer en exploitatie, organiseren en initiëren wij culturele activiteiten in de diverse ruimtes van het Huis van Ermelo. Tevens faciliteren wij diverse culturele organisaties van Ermelo, zodat zij binnen Het huis van Ermelo floreren. Inwoners en bezoekers kunnen hierdoor volop de rijke cultuur van Ermelo beleven.

Cultuur is namelijk van én voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of opleiding. Samen met de cultuursector zorgt Interactie ervoor dat cultuur voor iedereen betekenis krijgt in het Huis van Ermelo.

 

Huis van Ermelo
In het Huis van Ermelo is veel te beleven. Je kunt er naar een film, een expositie, een concert of een lezing, maar ook voor een goede kop koffie. De bibliotheek biedt informatie, inspiratie en een brede collectie boeken. Er zijn het hele jaar door activiteiten voor kinderen en volwassenen. Het Huis van Ermelo is dagelijks geopend van 8.00 – 17.30 uur voor publiek.

 

In het Huis van Ermelo werken veel partners samen. Zoals de gemeente Ermelo, Welzijn Ermelo, Bibliotheek Noordwest-Veluwe, Cultuurkust, Interactie Sportbedrijf Ermelo, Politie, het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe én een heel aantal culturele partners.