SCDE

 

 

Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) programmeert theatervoorstellingen in de theaterzaal van het Huis van Ermelo. Daarbij is niet alleen ruimte voor professionele optredens. Ook plaatselijke productie komen ruimschoots aan bod. Daardoor is SCDE ongemerkt de gastheer geworden van Ermelose tradities. Zo heeft het Oranjeconcert van Excelsior een vaste plaats in de programmering. Uiteraard is er aandacht voor muzikale voorstellingen en cabaret. Maar in het programma komen bijvoorbeeld ook toneeluitvoeringen aan bod. 

 

Rond de voorstellingen probeert Stichting Culturele Dialoog Ermelo een zo compleet mogelijk avondje uit te verzorgen. Dat begint met een kopje koffie voor de voorstelling gevolgd door een (gratis) drankje in de pauze. Na de voorstelling is de bar nog lang genoeg open om de avond op een goede en gezellige manier af te sluiten. De kans is groot dat ook de optredende artiesten zich na de voorstelling ook nog bij de bar melden.

 

Stichting Culturele Dialoog Ermelo wordt geheel gerund door vrijwilligers, van leden van het bestuur tot de gastdames en –heren die het publiek in het Huis van Ermelo ontvangen. Alleen voor de techniek wordt gebruik gemaakt van professionals.

 

Je vindt de voorstellingen die door SCDE worden geprogrammeerd op de site van Huis van Ermelo.