Ilja Leonard Pfeijffer

Lezing

13 oktober 2023

Wil jij de bekende Ilja Leonard Pfeijffer ook in levende lijve ontmoeten? Dat kan nu in hartje Ermelo in de prachtige theaterzaal in het Huis van Ermelo. Op 13 oktober 2023 komt Ilja Leonard Pfeijffer om te praten over zijn nieuwste roman Alkibiades. 

Wat kun je verwachten?

Ilja Leonard Pfeijffer wordt geïnterviewd door Jack van Zundert. Het publiek krijgt uiteraard ook de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens deze avond gaan we vooral in op zijn laatste, historische roman ‘Alkibiades’.

 

De bestseller ‘Grand Hotel Europa’ komt vast ook aan de orde. Boekhandel Riemer & Wallinga is na afloop aanwezig met een volle boekentafel, zodat de liefhebbers ter plekke een boek kunnen kopen om persoonlijk te laten signeren.

 

Over Alkibiades
Vijf jaar na zijn bestseller Grand Hotel Europa heeft Ilja Leonard Pfeijffer gelukkig weer een nieuwe roman geschreven. Het wordt zijn meest ambitieuze werk tot nu toe genoemd; Alkibiades. Deze roman is uitgekomen op 23 mei 2023 en vertelt het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades, de mooiste man van Griekenland. Zijn verhaal is een herkenbare reis door de tijd naar de wereld van bijna tweeënhalf millennium geleden.

 

Over Ilja Leonard Pfeijffer
Ilja Leonard Pfeijffer heeft zich als dichter en schrijver onderscheiden in zo goed als alle denkbare genres. Hij heeft meer dan veertig titels op zijn naam, waaronder poëzie, romans, korte verhalen, toneelteksten, essays, wetenschappelijke studies, columns, vertalingen en bloemlezingen. Ilja woont in zijn ‘geliefde stad’  Genua in Italië.

 

Deze voorstelling is in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe.

13
okt

Informatie

Lezing

20:00 – 21:30 uur

Theaterzaal

Volwassenen

Vanaf € 18,00
Tickets kopen

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77