De kleine ijsbeer

Familie

23 september 2023

Naar het prentenboek van Hans de Beer

 

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Dicht bij zijn vader, bij zijn vertrouwde sneeuwberg, voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. De ijsschots van Lars breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld.

 

Lars treedt een groot onbekend avontuur tegemoet, waarin alles anders is dan hij gewend is; van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is zijn thuis eigenlijk?

 

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordeloze, muzikale en beeldende vertelling zien we het verhaal van Lars op spectaculaire wijze tot leven komen. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

 

Na afloop zijn de kinderen samen met de ouders van harte welkom voor een meet en greet in het decor, om zo Lars en zijn vrienden van dichtbij te kunnen bekijken en ontmoeten!

 

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 – 8 jaar.

 

23
sep

Informatie

Familie

11:00 – 11:40 uur

Theaterzaal

2+

Vanaf € 7,50
Bestel tickets

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77