Boekjes en Babbels – Verliefde harten

Familie

14 februari 2024

Het is de maand van de verliefde harten. Tijdens Boekjes en Babbels gaan we voorlezen over waar je hart sneller van gaat kloppen. Wat vind jij fijn om te doen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? We gaan bewegen om ons hart sneller te laten kloppen en we gaan mooie dingen maken. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

 

Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. De Bibliotheek is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen.

 

We hebben elke maand een thema dat we bespreken, maar ook andere dingen komen aan bod. Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen enkele enthousiaste ouders elke maand een gezellige inloopochtend in Bibliotheek Ermelo, waarin we fijn voorlezen van 9.45 tot 10.45 uur. De toegang is gratis en je hoeft geen plekje te reserveren.

14
feb

Informatie

Familie

09:45 – 10:45 uur

Bibliotheek Ermelo

Alle leeftijden

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77