Boekjes & Babbels (bij mij thuis)

Voorlezen

11 oktober 2023

Op woensdag 11 oktober organiseren we weer een Boekjes & Babbels ochtend in de bibliotheek in Ermelo. Boekjes & Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

 

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders. We hebben elke maand een nieuw thema. We lezen voor en we hebben diverse activiteiten binnen het thema voor peuters en kleuters. Je kunt gratis meedoen.

 

Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’
In de maand oktober staat het Kinderboekenweek thema ‘Bij mij thuis’ centraal. We gaan voorlezen uit boeken over familie en leren van alles over verschillende familieleden. Mag je bij jou thuis ook altijd klimmen op de bank? En er zijn heel veel verschillende soorten huizen, hoe ziet die van jullie eruit?

 

We lezen voor uit verschillende boekjes en gaan fijn bewegen op muziek. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen.

 

Nog geen lid?

Geen probleem, we schrijven je kind tot 17 jaar gratis in, zodat je kleintje met een paar boeken naar huis kan en het voorlezen kan beginnen!

11
okt

Informatie

Voorlezen

09:45 – 10:45 uur

Bibliotheek

Kinderen

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77