Boekjes & Babbels (warme december dagen)

Familie

13 december 2023

Op woensdag 13 december organiseren we weer een Boekjes & Babbels ochtend in de bibliotheek. Boekjes & Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

 

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders. We hebben elke maand een nieuw thema. We lezen voor en we hebben diverse activiteiten binnen het thema voor peuters en kleuters. Deelname is gratis.

 

Warme december dagen
Het wordt nu echt koud buiten, tijd om fijn warm bij de kachel te luisteren naar verhalen en spelletjes met elkaar te spelen. We gaan daarna aan de slag met een heel groot spel dat we in de bibliotheek gaan spelen met elkaar. We sluiten weer af met een verhaaltje en een dansje met de voorleestrom. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen.

 

Nog geen lid?

Geen probleem. We schrijven kinderen tot 17 jaar gratis in, zodat je kleintje met een paar boeken naar huis kan en het voorlezen kan beginnen!

13
dec

Informatie

Familie

09:45 – 10:45 uur

Bibliotheek

0

Vrije inloop

Vragen?

 

Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

info@huisvanermelo.nl

(0341) 41 22 77